Terug naar Praktijk

Referenties

Lees hieronder de diverse referenties van Massagepraktijk een goed gevoel. Wij waarderen het zeer als u als klant ook uw referentie wilt geven.

Referentie geven

Google reviews

Massagepraktijk een goed gevoel
4.9
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Rick VerwijRick Verwij
10:54 12 Jun 24
Supergoed geholpen. Bedankt Ineke!
Margreet MettingMargreet Metting
16:28 22 Feb 24
Jaap BoeremaJaap Boerema
14:55 15 Feb 24
Het is heerlijk om bij Ineke op de tafel te liggen. Je glijdt even weg naar een heerlijker wereld. Om daarna herboren weer verder te gaan.
Marion Van LeeuwenMarion Van Leeuwen
21:17 29 Jan 23
Alleen maar een tevreden gevoel. Ineke is de betere masseuse. 🙏
Pieter van KammenPieter van Kammen
20:40 28 Aug 21
Zeer goede massage praktijk waar zeker niet tekort wordt gedaan aan het proberen van het te verlichten van lichamelijke klachten.
elsbeth gaaikemaelsbeth gaaikema
19:49 11 Dec 19
Top vakvrouw.
Miranda van MierloMiranda van Mierlo
17:45 06 Sep 19
Erg goed en vriendelijk
willem henstrawillem henstra
07:08 15 Aug 19
elenem88elenem88
11:23 02 May 19
Na eerdere "gewone" ontspanningsmassages hier, heb ik mij vandaag overgegeven aan een hotstone-massage. Wat een verrassing ! De warmte van de stenen, in Ineke's bekwame handen, drong zo binnen dat ik aan 't eind veel moeite had om op te staan. Dus ...!
Heerlijk massage gehad van Ineke. Ik verwachtte een massage zoals vaak bij een sauna, gewoon lekker en fijn. Maar dit ging wel een laag dieper. Ze voelt goed aan waar de spanningen zitten, gaat er mee aan de slag en laat je lichaam goed tot ontspanning komen. Ze doet het met liefde en dat voel je. Ik kom snel weer langs.
Tineke TalstraTineke Talstra
16:24 16 Feb 18
Bij Ineke ben je in goede handen! Zeker een aanrader om een massage bij haar te boeken.
Elise PragtElise Pragt
16:10 31 Jan 18
Ineke is een zeer ervaren masseuse, je voelt dat ze direct de rake plekken te pakken heeft waardoor ze de blokkades weet aan te pakken. In haar sfeervolle massagepraktijk met prettige achtergrond-muziek en verwarmde behandeltafel is dit voor iedereen aan te raden!
Feikje KenterFeikje Kenter
13:11 17 Dec 17
Dank je wel Ineke!De fijne sfeer, het aangename klimaat van jouw praktijk; Geuren, kleuren, klanken, de warme tafel en hete olie droegen bij aan de heerlijke massage.Subtiel en doortastend heb je de blokkades/ pijnpunten in mijn rug, nek, en met name tussen de schouderbladen behandeld zodat mijn energie weer vrij kon stromen.Een aanrader voor iedereen die wat losser door het leven wil gaan.
Tess KalsbeekTess Kalsbeek
14:56 08 Aug 16
Een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Ineke en totaal ontspannen de massagetafel afgegaan. echt een aanrader als je wilt onthaasten ontstressen.
js_loader

Overige referenties

2019.9.12 Auteur Marco

Nette ontvangst, gemoedelijke sfeer en een heerlijke warme massagetafel. Gevolgd door de beste massage die iemand zich wensen kan. Met zekerheid een aanrader voor een ieder die totale ontspanning wil ervaren.

2019.8.9 Auteur Harry

Als je naar Ineke gaat weet je zeker dat je een erg fijne massage krijgt. Zo professioneel en met gevoel. Je overgeven aan haar handen is niet moeilijk. Een warm bad zal ik maar zeggen.

2019.5.2 Auteur Lex

Na eerdere “gewone” ontspanningsmassages hier, heb ik mij vandaag overgegeven aan een hotstone-massage. Wat een verrassing ! De warmte van de stenen, in Ineke’s bekwame handen, drong zo binnen dat ik aan ’t eind veel moeite had om op te staan. Dus …!

2019.4.29 Auteur Audry Brandsma

Ineke kan ik absoluut aanbevelen! Ze is heel ervaren en professioneel en tijdens de massage voel je de passie die ze voor haar vak heeft. Ze masseert niet alleen de plekken die dat nodig hebben… Ze heeft met haar betrokkenheid volle aandacht voor je, zodat je volledig kunt ontspannen. Ineke, je bent de beste masseur en een fantastisch mens!

2017.11.29 Auteur robin

Heerlijke massage voor een bijzonder gunstige prijs!

2017.11.04 Auteur Corien

Vandaag voor de tweede keer een (ontspanning)massage van Ineke gehad. Heb al een aantal jaren vaak hoofdpijn en last van stijve spieren in mijn nek en schouder-gebied. Vandaag was ook weer zo’n dag. Volledig gespannen, gefrustreerd en verdrietig kwam ik bij Ineke aan. Zodra Ineke met haar massage begon, voelde ik mijn spieren meer en meer ontspannen worden. Ineke haar handen zijn helend en haar energie maakt dat alle zorgen en stress steeds meer naar de achtergrond verdwijnen. Zonder te zeggen voelt Ineke feilloos aan waar de pijn in mijn lichaam vandaan komt. Ineke is een erg intuïtieve, liefdevolle en gevoelige masseur. Bij Ineke voel ik mij weer één met mijn lichaam en kom ik in contact met mijzelf. Ineke laat mij voelen dat ik meer ben dan mijn hoofd, nek en schouders en dat mijn hele lichaam aandacht verdient en in balans moet zijn. Wat een eye-opener was dat zeg (na al vele bezoeken aan andere massage-therapeuten waar de aandacht alleen naar de ‘pijnstreken toegaat’). Ineke kijkt verder ‘dan de pijn’ en met haar gracieuze massage doet zij haar praktijknaam zeker eer aan! Een bijzondere ervaring. Nog nooit heb ik na een massage zo’n diepe ontspanning gevoeld. Ze zeggen wel ‘the body is wise’ en na de massage bij Ineke heb ik weer het besef om goed te luisteren naar wat mijn lichaam allang weet. Een aanrader voor iedereen die eens goed wil ont-stressen!

2017.07.26 Auteur Anneke Smit

Ineke kan heerlijk masseren. Ze weet een goede balans te vinden in aandacht voor de plekken die dat nodig hebben en aandacht voor ontspanning. Ze stemt dit zorgvuldig af op de wens van de klant. Ineke is deskundig en met haar betrokkenheid heeft ze volle aandacht voor haar klanten. Een aanrader voor iedereen.

2017.03.18 Auteur Ellen Timminga

Al jaren zeer tevreden over de massages van Ineke.

2017.01.21 Auteur Marijke Diesemer

Fantastische massage gehad van Ineke. Ze is heel ervaren en professioneel. Voor herhaling vatbaar!

2016.05.27 Auteur Joke Vos

Gisteren een fijne massage gehad, daardoor erg lang en pijnvrij geslapen.

2016.02.29 Auteur Ester scheerhoorn

Perfecte ontspanningsmassage gehad zeker voor herhaling vatbaar voor.mij en ik zou het een ieder aan raden bij ineke

Auteur Karen Jonker

“Ineke is a wonderful person with a kind personality. She has a lot of experience and I come to her every 5 weeks for a massage. I feel reborn and relaxed, ready to work! I recommend her to all of you.”

Auteur Gosse Hoekstra

“Ineke kan ik absoluut aanbevelen! Al verschillende malen heb ik bij Ineke een massage mogen ondergaan en dat is voor mij echt een onderhoudsbeurtje”