Terug naar Praktijk

Massagepraktijk Groningen

Massages en behandelingen in Groningen

In Massagepraktijk een goed gevoel in Groningen geeft erkend en gediplomeerd masseur Ineke Sijtsma diverse behandelingen zowel in de praktijk als op locatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of meteen een momentje voor uzelf inplannen? Bel dan via 06 23 62 00 46 of stuur een bericht. Lees voor uw massage of behandeling de huisregels even door.

Voorkomen is beter dan genezen

Massage werkt zowel preventief als ter behandeling van een breed scala aan klachten. Verwaarloosde klachten kunnen op lange termijn een probleem vormen, maar het oplossen of verbeteren van die klachten kost vaak meer tijd dan ons lief is. Wat is er dan fijner om deze tijd plezierig en tweevoudig te besteden? Een massage is namelijk niet alleen goed voor uw lichaam maar ook voor uw geest. 

Maak een afspraak voor een massage

Bij Massagepraktijk een goed gevoel in het prachtige Groningen bent u bij erkend en gediplomeerd masseur Ineke in goede handen. Voorkom klachten en maak direct een afspraak.

Wanneer wel of geen massage?

Massage is een goede oplossing bij

  • Gespannen of pijnlijke spieren
  • Slechte doorbloeding
  • Prikkelbaarheid
  • Hoofdpijn
  • Futloosheid, weinig energie
Bekijk massages en behandelingen

Maar beter niet bij

  • Koorts, door massage stijgt je lichaamstemperatuur gemiddeld twee graden
  • Infectieziekten zoals griep, keelontsteking en verkoudheid
  • Extreme vermoeidheid, uitputting of burn-out
  • Bij zwangerschap, korter dan drie maanden


Over Ineke Sijtsma

“Ik ben uw masseur, Ineke Sijtsma. Massage is mijn leven! Als tiener wilde ik al masseur worden maar kwam uiteindelijk in een ander beroep terecht. Omdat de interesse en wens om het vak te leren erg sterk bleef, ben ik in 2005 met de cursus Integratieve Ontspanningsmassage gestart. Vanaf de allereerste cursusdag wist ik dat massages geven mijn droom is en dat ik dit de rest van mijn leven wil doen. Sinds 2008 ben ik gediplomeerd sportmasseur/verzorger. Nadien heb ik nog verschillende cursussen en opleidingen gedaan, zoals Hot Stone massage, kokosstempelmassage, maar ook voetmassage en bamboemassage. Er is nog zoveel meer te leren, dus wie weet wat er nog in het verschiet ligt.


Het geeft mij enorm veel voldoening om te zien én te voelen wat massages bij mensen doen. Masseren doe ik met veel gevoel en aandacht voor wat er onder mijn handen gebeurt. Ik werk intuïtief en laat me leiden door wat uw lichaam nodig heeft. In mijn sfeervolle praktijkruimte zorg ik ervoor dat u helemaal tot rust komt. Ik hoop u hier snel te mogen ontvangen.”

Contact