Massagepraktijk een goed gevoel

Ontspannend en verkwikkend

Massages en behandelingen in Groningen

In Massagepraktijk een goed gevoel geeft erkend en gediplomeerd masseur Ineke Sijtsma diverse behandelingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of meteen een momentje voor uzelf inplannen? Bel dan via 06 23 62 00 46 of stuur een bericht. Lees voor uw massage of behandeling de huisregels even door.

Voorkomen is beter dan genezen

Massage werkt zowel preventief als ter behandeling van een breed scala aan klachten. Verwaarloosde klachten kunnen op lange termijn een probleem vormen, maar het oplossen of verbeteren van die klachten kost vaak meer tijd dan ons lief is. Wat is er dan fijner om deze tijd plezierig en tweevoudig te besteden? Een massage is namelijk niet alleen goed voor uw lichaam maar ook voor uw geest. 


Bij Massagepraktijk een goed gevoel in het prachtige Groningen bent u bij erkend en gediplomeerd masseur Ineke in goede handen. Voorkom klachten en maak direct een afspraak.

Over Ineke Sijtsma

"Ik ben uw masseur, Ineke Sijtsma. Massage is mijn leven! Als tiener wilde ik al masseur worden maar kwam uiteindelijk in een ander beroep terecht. Omdat de interesse en wens om het vak te leren erg sterk bleef, ben ik in 2005 met de cursus Integratieve Ontspanningsmassage gestart. Vanaf de allereerste cursusdag wist ik dat massages geven mijn droom is en dat ik dit de rest van mijn leven wil doen. Sinds 2008 ben ik gediplomeerd sportmasseur/verzorger. Nadien heb ik nog verschillende cursussen en opleidingen gedaan, zoals Hot Stone massage, kokosstempelmassage, maar ook voetmassage en bamboemassage. Er is nog zoveel meer te leren, dus wie weet wat er nog in het verschiet ligt.


Het geeft mij enorm veel voldoening om te zien én te voelen wat massages bij mensen doen. Masseren doe ik met veel gevoel en aandacht voor wat er onder mijn handen gebeurt. Ik werk intuïtief en laat me leiden door wat uw lichaam nodig heeft. In mijn sfeervolle praktijkruimte zorg ik ervoor dat u helemaal tot rust komt. Ik hoop u hier snel te mogen ontvangen.”

Wanneer wel of geen massage?

Massage is een goede oplossing bij:

 • Gespannen of pijnlijke spieren
 • Slechte doorbloeding
 • Prikkelbaarheid
 • Hoofdpijn
 • Futloosheid, weinig energie
Vragen of meer informatie? Neem contact op

Maar beter niet bij:

 • Koorts, door massage stijgt je lichaamstemperatuur gemiddeld twee graden
 • Infectieziekten zoals griep, keelontsteking en verkoudheid
 • Extreme vermoeidheid, uitputting of burn-out
 • Bij zwangerschap, korter dan drie maanden

Stempelkaart

Vaker genieten van een massage? Maak gebruik van de stempelkaartactie. Bij 5 massages van 30 minuten krijgt u 

tijdens de 5e behandeling 30 minuten extra massagetijd.

Studentenkorting

Ben je student en heb je behoefte aan een beetje ontspanning in alle studie- hectiek? Dan kun je bij mij terecht voor een heerlijke, ontspannende massage. Op vertoon van studentenpas of collegekaart krijg je € 10,00 korting op een behandeling. (Niet in combinatie met andere kortingen).

Cadeaubon

Iemand anders verwennen? Geef dan een professionele massage cadeau! Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 15.

Massage bij u thuis of op locatie

In overleg is het ook mogelijk een massage bij u thuis of op een externe locatie te ontvangen. Vraag naar de mogelijkheden.

Huisregels Massagepraktijk een goed gevoel

Om de massagebehandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen hanteer ik een aantal huisregels die u vóór aanvang van uw afspraak dient door te lezen. Als u een afspraak heeft gemaakt voor een behandeling, ga ik er vanuit dat u kennis genomen heeft van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

 • Mijn massages en/of behandelingen zijn niet therapeutisch maar preventief en gericht op ontspanning en welzijn. Bij medische klachten dient u eerst met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan en dat, indien nodig, aan mij te melden.
 • Mijn praktijk is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel, eventueel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijk aandoeningen, zwangerschap, blessure en/of medicijngebruik.
 • Als u bezig bent zwanger te worden of niet langer dan drie maanden zwanger bent is het beter om niet gemasseerd te worden.
 • Hygiëne staat in mijn praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht van mijn cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
 • U kunt een afspraak tot minimaal 24 uur van tevoren annuleren. Bij annuleringen op een later tijdstip ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.
 • Alle behandelingen zijn inclusief 21% BTW.
 • In de praktijk is het gewenst dat u uw mobiele telefoon uitzet.
Heerlijk ontspannen bij Massagepraktijk een goed gevoel

Massagepraktijk een goed gevoel
Iepenlaan 198 
9741 GH Groningen


KvK: 57587191

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00 19:00 - 21:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 15:00 18:30 - 20:30

Vrijdag 10:00 - 17:00 19:00 - 21:00

Zaterdag - Zondag Gesloten